Instagram

sábado, 28 de enero de 2017

TranspyrProject... Evolutión!!

Jo que donava l'hivern per perdut doncs Zasca!!! No volíeu neu doncs 4 tasses!!! Quin parell de setmanetes!! Fins i tot he pogut sortir esquiant de casa!! Jejejej, jo que ja m'havia posat al cap començar a pedalar per preparar la Transpyr i ara se m'ha girat feina amb els esquís!! Bé, no negaré que ja m'està bé, ara el que toca és esquiar!! Una mica de Btt de tant en tant, però s'ha d'aprofitar!!





Bé, a el que anava, que se'm posa la neu al cap i perdo el fil! Com has pogut veure per el el títol d'aquesta entrada, el TranspyrProject que havia de ser (i espero que sigui, ja que no desapareix) un documental sobre les motivacions esportives i com afecta a la vida de les persones, passarà a ser un repte més personal, juntament amb en Jordi Riera, ens hem proposat fer la travessa dels Pirineus gaudint de totes les modalitats que ens agraden, amb bici, corrents i amb esquís!!! En fi que ens en farem un bon fart de passejar-nos pels Pirineus, de punta a punta!!

Encara hem d'acabar de lligar moltíssimes coses, però la llavor ja ha començat a germinar, i ara les ganes em surten per tot arreu! Començarem al Juny fent la travessa amb btt, aprofitant la cursa de la Transpyr, aquí s'ens facilita molt la logística, ja que d'això se n'encarrega la cursa i només ens hem de preocupar de pedalar. 

Les altres modalitats ja és més merder, lligar tota la logística d'una ruta tant llarga i de tants dies és molt més complicat. La idea per fer el Gr11 a peu és sortir del Cap d'Higer i venir fins al Cap de Creus, al revés de com l'haurem fet amb btt uns mesos abans. Si tot va com ha d'anar seria cap a finals d'agost.


I per acabar de rissar el rínxol, la que serà la més complicada de totes la travessa amb esquí de muntanya! Per mi, una de les que més il·lusió em farà poder acabar, però veig que serà la més difícil, ja que a part de necessitar una bona logística i molt bona planificació, també necessitarem que la natura ens hi ajudi una mica, i força, amb neu per poder fer les parts baixes amb esquís i que ens faci mínimament bon temps per poder fer-la amb seguretat, i posats a demanar amb un risc d'allaus baix jejeje!! Aquesta la deixarem per l'hivern que bé, que de moment ja tenim prou feina a preparar tot el que ens ve a sobre!!

De fet quan he dit que ho faríem amb bici no he especificat quin tipus de bici, i ja que a tots dos ens agrada tant pedalar amb roda prima, com amb la grassoneta, doncs au, una travessa més a l'agenda!! Aquesta serà un bon entrenament per la Transpyr i mirarem de fer-la entre la Rioja Bike Race (si una altre liada maca) i la Transpyr. Aquí ja és més senzill lligar-ho tot, ja que amb una furgoneta i un voluntari que ens vagi seguint per carretera ja ho tenim tot llest, nomes serien uns 5 dies i en qualsevol problema sempre et poden donar assistència fàcil-ment.

Dins el projecte intentarem gravar-ho tot tant bé com es pugui i fer una serie de vídeos  de totes les travesses que anirem penjant al canal deYouTube GetUp Tv, i si tot acaba bé fer-ne un de tota la experiència!! Quines ganessss!!!

Pel que fa al documental que volem fer amb en Marc, també segueix endavant, però variarà un xic l'enfoc i se'n farà carrac ell amb tot el meu suport i ajuda, i seguiré tant involucrat ajudant-lo tant com pugui i amb el que faci falta, ja que és un projecte que també em fa moltíssima il·lusió!

Que et sembla el canvi? interessant?? Doncs ja saps, si vols acompanyar-nos en alguna travessa o en algun tram, només ens ho has de dir, com més serem més riurem!!

Som-hi!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario